Verzenden & Retourneren

Verzenden

De levertijd is indicatief en is daarom niet gegarandeerd. De uiteindelijke levertijd zal echter niet meer bedragen dan één week van de aangegeven levertijd, behoudens gevallen van ‘overmacht’. PopieJopie Kids verstuurt binnenlandse pakketten met Post.nl. PopieJopie Kids biedt de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling aan bij Post.nl. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering.

Er zijn producten met afwijkende levertijden. Dit zal specifiek benoemd worden in de omschrijving van het artikel. Hier gelden de afwijkende levertijden plus de algemene levertijden als stelregel. 

Retourneren

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 8 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar info@popiejopiekids.nl en vermeld in de e-mail het volgende:

  • naam
  • ordernummer
  • product
  • reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail. Nadat de bevestiging is ontvangen kunnen de ongebruikte artikelen worden opgestuurd naar het adres welke wij aangeven in de bevestigingsmail. 

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug*.

In het geval van retouren bij stapelkorting wordt de korting berekend over het aantal niet geretourneerde items.

Ruilen

Als de maat of kleur van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, dan kunt u dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig).  De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail (info@popiejopiekids.nl) kenbaar gemaakt te worden.  Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is kunt u de artikelen aan ons retour zenden.

*Voor afgeprijsde artikelen geldt dat een bon t.w.v. het geretourneerde bedrag uitgegeven wordt.